Ting som fortjener å gå i sluket

Ting som fortjener å gå i sluket

Om denne bloggen

Synspunktene som blir satt frem her er uavhengige og personlige.

Verdens verste: Adøbe og Micro$oft?

Noe som kan gå ned i sluket?Posted by Jakob Wed, February 01, 2012 16:26:34

Snakk om å bruke tiden på nyttige ting! Det er ikke ofte (?) det klikker helt for meg, men i dag håper jeg at ALLE hos Adøbe og Micro$oft blir med meg ned i varmen slik at vi kan brenne og hyle sammen i all evighet.

Så skjedde det. Jeg fjernet monsteret Adobe Acrobat Reader og skulle nedgradere fra den fryktgivende heroin sprøyta IE9 til IE8. Det skulle jeg ikke har gjort. Det som skjedde er litt som at jeg skulle fjernet blindtarmen men fikk skåret ut alle innvollene isteden.

Adobe Acrobat Reader er litt som den tjukke tanten som kom på besøk og gav deg en gave som det sto på: Til: Alle menn, Fra: Gud. Hun satte seg så ned på kjøkkenet ditt for å spise og ble så tjukk om hoftene at hun ikke kom seg ut den vanlige døra igjen og du ble aldri kvitt henne. Aldri. Alt dette for å kunne presentere en PDF side i SAP! Hvis du er så heldig å bli kvitt henne, ja, så vel, da røsker hun likegodt med seg deler av den ekle og konstant fulle fetteren sin IE9 og plasserer litt tyggegummi under skosålene på kommunikasjonssjefen Outlook 2010 på veien ut.

«Jammen, IE9 funker da godt for meg» Hører man ofte sagt. Akk ja. Det blir litt som å komme til målet med utsagn som «Mussolini sørget faktisk for at togene gikk til riktig tid»

Med hat og forakt

  • Comments(1)//www.sluket.no/#post1